Correction Detail (Exterieur)

Driven2Shine Correction Detail

Correction Detail (Exterieur)

De Correction Detail-behandeling is de meest uitgebreide optie om uw auto weer in topconditie te brengen aan de buitenkant. Met een focus op het herstellen van de lak en het verwijderen van hardnekkige vervuilingen, biedt deze behandeling een grondige en professionele aanpak om uw voertuig er als nieuw uit te laten zien.

Hieronder de gedetailleerde stappen van het Correction Detail-pakket:

  • Wassen en drogen van de auto: We beginnen met het reinigen van uw auto met speciale shampoo om vuil en stof te verwijderen. Daarna wordt de auto zorgvuldig gedroogd om watersporen te voorkomen.
  • Reinigen van de lak met klei: Speciale klei wordt gebruikt om de hardnekkigste vervuilingen van de lak te verwijderen, zoals teer, boomhars en industriële neerslag.
  • Polijsten van de lak: Met een roterende machine wordt de lak gepolijst om swirls (krassen veroorzaakt door bijvoorbeeld wasstraten) te verwijderen en de lak te egaliseren voor een gladde afwerking.
  • Verwijderen van hologrammen: Na het polijsten worden eventuele hologrammen verwijderd met een dual action machine om de lak nog strakker te krijgen en de glans te verbeteren.
  • Reinigen van velgen, wielkasten en ruiten: Velgen, wielkasten en ruiten worden grondig gereinigd voor een glanzende afwerking.
  • Zwart maken van banden: De banden worden behandeld om ze een diepe zwarte kleur te geven en te beschermen tegen verkleuring door UV-stralen.
  • Reinigen en kleuren van trims: Plastic delen worden gereinigd en op kleur gebracht voor een uniforme uitstraling van het exterieur.
  • Waxen van velgen: Velgen worden voorzien van een waxlaag om remstof en vuilafzetting te verminderen en ze gemakkelijker schoon te houden.
  • Behandeling van laklaag met Sealant: De lak wordt afgedicht met een duurzame sealant om bescherming te bieden tegen vuil, UV-stralen en weersinvloeden.
  • Tweede laag wax voor extra bescherming en glans: Als laatste stap wordt een tweede laag wax aangebracht om de glans te verbeteren en de lak extra te beschermen tegen de elementen.

Kosten van het Correction Detail-pakket:

Deze uitgebreide behandeling vereist een aanzienlijke tijdsinvestering van 10 tot 16 uur, verspreid over twee dagen, om een optimaal resultaat te garanderen. De kosten van het Correction Detail-pakket variëren afhankelijk van de staat en grootte van de auto:


Mini en Economy klasse: vanaf €360,00

Compacte en Midden Klasse: vanaf €410,00

Hogere midden en Top Klasse: vanaf €450,00


Voor voertuigen zoals 4x4's, SUV's en bedrijfsbussen worden de prijzen op aanvraag verstrekt. Eventueel meerwerk wordt ter plekke met u besproken om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Dit Correction Detail-pakket biedt een effectieve en efficiënte manier om uw auto te beschermen en te laten stralen. Met onze professionele aanpak en hoogwaardige producten bent u verzekerd van een optimaal resultaat en langdurige tevredenheid.

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?