Interior Detail (Interieur)

Driven2Shine Interior Detail

Interior Detail (Interieur)

Ontdek het complete interieurpakket van Driven2Shine, ontworpen om uw auto van binnen weer in topconditie te brengen. Met onze grondige Interior Detailing-service zorgen we ervoor dat elk aspect van uw interieur wordt gereinigd en verfrist, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet en ruikt. Hieronder vindt u een overzicht van de stappen die we tijdens deze behandeling uitvoeren:


  • Stofzuigen en reinigen: We beginnen met het grondig stofzuigen en reinigen van het interieur om vuil, stof en ander afval te verwijderen.
  • Dashboard en plastic delen: Vervolgens reinigen we het dashboard en alle andere plastic onderdelen met hoogwaardige reinigingsmiddelen, waardoor ze er weer fris en als nieuw uitzien.
  • Deurpanelen: We reinigen ook de deurpanelen om eventuele vuilophopingen en vlekken te verwijderen, waardoor ze er weer schoon en verzorgd uitzien.
  • Bekleding: Afhankelijk van het materiaal van uw bekleding, reinigen we de stoffen bekleding grondig met behulp van een waterstofzuiger en speciale reinigingsmiddelen om vlekken te verwijderen. Voor lederen bekleding gebruiken we lederverzorgende producten om het te reinigen en te voeden, waardoor het zijn glans behoudt en soepel blijft.
  • Deursponningen: Ook de deursponningen worden gereinigd om een algehele schone uitstraling te garanderen.
  • Ruiten: We reinigen zowel de binnen- als buitenkant van de ruiten voor een kristalhelder zicht en een frisse uitstraling.
  • Geurbehandeling: Indien gewenst, voeren we een geurbehandeling uit om uw auto weer heerlijk te laten ruiken, zodat u elke keer dat u instapt wordt verwelkomd door een aangename geur.


Deze grondige behandeling neemt doorgaans ongeveer 3 tot 4 uur in beslag, afhankelijk van de grootte en de staat van het interieur van uw auto.

Wat kost het?

De kosten voor onze Interior Detailing-service variëren afhankelijk van de grootte en het type voertuig. Hier zijn onze startprijzen, inclusief btw:


  • Mini en Economy klasse vanaf €170,00
  • Compacte en Midden Klasse vanaf €210,00
  • Hogere midden en Top Klasse vanaf €295,00


Voor voertuigen zoals 4x4, SUV's en bedrijfsbussen bieden we op aanvraag aangepaste prijzen.


Eventueel extra werk wordt altijd vooraf met u besproken, zodat u volledig op de hoogte bent van de kosten. Bij Driven2Shine streven we naar transparantie en klanttevredenheid, zodat u met een gerust hart uw auto aan ons kunt toevertrouwen.

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?