Geurverwijdering Ozon

Driven2Shine Geur Verwijdering Ozon

Geurverwijdering Ozon Behandeling

Uw auto ruikt vies?

Onaangename geurtjes in uw auto duiden vaak op de aanwezigheid van bacteriën die zich hebben genesteld in het luchtcirculatiesysteem. Naast het ongemak van een onfrisse auto vormen deze bacteriën ook een potentieel gezondheidsrisico. Niezen en hoesten kunnen niet alleen worden veroorzaakt door een slecht ingestelde klimaatregeling, maar steeds vaker ook door deze ongewenste micro-organismen.


Gelukkig biedt Driven2Shine de perfecte oplossing voor dit probleem: een professionele ozonbehandeling voor het interieur van uw auto. In tegenstelling tot andere methoden die geuren slechts maskeren, pakt onze aanpak de bron van het probleem effectief aan. Doordat ozon een gas is, dringt het door in elke hoek van het interieur, inclusief de luchtkanalen van uw voertuig, waar het de bacteriën volledig elimineert.

Hoe werkt het?

Bij onze geurverwijderingsbehandeling wordt een ozongenerator in uw auto geplaatst. Gedurende een instelbare periode produceert deze generator continu ozon, dat zich gelijkmatig door de hele auto verspreidt. Na deze behandeling ruikt uw auto 100% neutraal en zijn alle bacteriën vernietigd. Zelfs hardnekkige geuren zoals die van huisdieren of sigarettenrook verdwijnen volledig.

Wat zijn de kosten?

De prijs voor deze effectieve ozonbehandeling bedraagt slechts € 75,- inclusief btw.

We raden wel aan dit tesamen met een interieur reiniging te boeken want vaak is het met alleen een ozon behandeling niet voldoende.


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier beneden aan deze pagina of bel ons.

Wat is Ozon?

Ozon (O3) is een molecuul bestaande uit drie zuurstofatomen, dat van nature voorkomt in de atmosfeer. Het wordt gebruikt voor diverse desinfectiedoeleinden, waaronder:


  • Het ontgeuren van interieurs en materialen na brand.
  • Het schoonmaken en bleken van textiel.
  • Het desinfecteren van bron- en zwemwater.
  • Het desinfecteren van oppervlakken die in contact komen met voedsel.
  • Het verwijderen van schadelijke stoffen uit water.
  • Het desinfecteren en afbreken van afvalproducten in de visteelt.

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?