Detailing Extra`s

Driven2Shine Logos en Stikkers Verwijderen

Detailing Extra`s

Stikker en logo verwijdering

Het verwijderen van stickers en logo's is een service die we aanbieden en waarvan de prijs afhankelijk is van de specifieke omstandigheden. Deze service omvat ook het polijsten van de lak om ervoor te zorgen dat deze zijn oorspronkelijke kleur en glans herwint.

Motorruimte en Cabriodaken Reinigen

Voor voertuigen zoals 4x4's, SUV's en bedrijfsbussen hanteren we op maat gemaakte prijzen, aangezien de omvang en complexiteit van deze voertuigen kunnen variëren. U kunt contact met ons opnemen voor een gepersonaliseerde prijsopgave die past bij uw specifieke voertuig.

We bieden ook een service aan voor het reinigen van de motorruimte, waarvan de prijs begint bij € 55,00, afhankelijk van de mate van vervuiling en de omvang van het werk.


Daarnaast kunnen we cabriodaken reinigen en opnieuw impregneren tegen een startprijs vanaf € 55,00. Deze service omvat niet alleen het reinigen van het dak, maar ook het herstellen van de waterafstotende eigenschappen, waardoor het dak beter beschermd is tegen de elementen en langer meegaat en mooi blijft.

Ons Tarief

Ons uurtarief voor andere diensten is € 50,00 per uur, waarbij we afronden naar boven per kwartier à € 17,50. Dit tarief is van toepassing op verschillende werkzaamheden, zoals kras en steenslag reparaties en stikker verwijdering.


Als u meer informatie wenst over onze diensten of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en streven ernaar om uw voertuig in optimale conditie te brengen!

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?