N-XTC Quartz Glass Coating Detail Behandeling

N-XTC Quartz Glass Coating Detail Behandeling

N-XTC Quartz Glass Coating Detail Behandeling

Onze Correction Detail-behandeling voor het exterieur van uw voertuig, uitgebreid met een N-XTC QUARTZ Lak Pantser Coating, is een uitgebreide en professionele oplossing om uw auto in optimale staat te brengen en te beschermen tegen de weers elementen. Deze behandeling omvat alle noodzakelijke stappen om uw auto zijn oorspronkelijke glans en allure terug te geven, terwijl het tegelijkertijd een duurzame bescherming biedt voor de lak.

De N-XTC Quartz Lak Pantser Detail-behandeling is een grondig proces dat alle aspecten van het exterieur behandelt. Hier zijn de belangrijkste stappen in deze behandeling:


  • Auto Wassen en Drogen: We beginnen met het wassen van de auto met een speciale shampoo die veilig vuil en verontreinigingen verwijdert. Daarna wordt de auto zorgvuldig gedroogd om waterspots te voorkomen.
  • Lak Reinigen met Klei: Vervolgens wordt de lak gereinigd met speciale klei om hardnekkige vervuiling zoals teer, insectenresten en industriële neerslag te verwijderen. Dit zorgt voor een glad oppervlak en bevordert een betere hechting van de coating.
  • Lak Polijsten: Met behulp van een roterende machine wordt de lak gepolijst om swirls en lichte krassen te verwijderen. Dit herstelt de glans en geeft de lak een diepere uitstraling.
  • Hologrammen Verwijderen: Na het polijsten wordt de gehele auto geïnspecteerd om eventuele hologrammen te verwijderen die tijdens het polijstproces zijn ontstaan. Dit gebeurt met een dual action machine om de lak verder te verfijnen.
  • Het verwijderen van olieën en vetten die zijn achtergebleven door het polijsten op de lak. Doordat deze word weg gehaald hecht de coating optimaal en zult u er veel langer plezier van hebben.
  • Velgen en Banden Behandeling: De velgen worden grondig gereinigd en behandeld om remstof en vuil te verwijderen. De banden worden zwart gemaakt voor een frisse uitstraling.
  • Ruiten Reinigen: Zowel de binnen- als buitenruiten worden gereinigd en gepolijst voor een kristalhelder zicht en een stralende uitstraling.
  • Trims Opfrissen: De plastic delen van de auto worden gereinigd en op kleur gebracht om ze er als nieuw uit te laten zien.
  • Waxen van Velgen: De velgen worden behandeld met een wax om remstof afstotend te maken en hun glans te behouden.
  • N-XTC QUARTZ Coating Aanbrengen: De kroon op het werk is het aanbrengen van de N-XTC QUARTZ Coating.


Deze coating biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen weersinvloeden, uv-straling, zure regen, vogelpoep en andere verontreinigingen. Het resultaat is een diepe, langdurige glans die uw auto jarenlang beschermt.

Kosten N-XTC Behandeling

Deze uitgebreide behandeling vergt tijd en precisie, daarom duurt het meestal 2 tot 3 dagen om te voltooien. Dit komt omdat de coating 24 uur moet uitharden voor optimale prestaties. We adviseren graag een volledige 3-daagse behandeling om ervoor te zorgen dat uw voertuig de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

De kosten voor deze behandeling beginnen bij €995,00 inclusief btw, afhankelijk van de huidige staat van uw voertuig. Eventuele extra werkzaamheden worden ter plaatse met u besproken.

Driven2Shine N-XTC Quartz

Specificaties:

De N-XTC QUARTZ Coating biedt een ongeëvenaarde bescherming voor uw autolak. Met een dikte van 2 tot 3 micron en een hittebestendigheid tot 300 graden Celsius en hoger, biedt het een hardheid tot 8H en een glans die ongeëvenaard is op de markt. Bovendien biedt het zelfreinigende eigenschappen, waardoor het toekomstige wassen van uw auto sneller en gemakkelijker wordt.

Kortom, onze N-XTC Quartz Lak Pantser Detail-behandeling is de ultieme oplossing om uw auto te laten stralen en beschermen, met een langdurige glans die blijft imponeren.

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?