Protection Detail

Driven2Shine Protection Detail

Protection Detail (Exterieur)

De stappen en voordelen van het Protection Detail-pakket, zodat u een beter begrip krijgt van wat deze behandeling omvat en waarom het de moeite waard is voor uw auto.

Het begint allemaal met het wassen van uw auto met onze speciale shampoo. Deze shampoo is ontworpen om vuil en vlekken effectief te verwijderen zonder de lak aan te tasten. Door het grondig reinigen van de buitenkant van uw auto verwijderen we niet alleen zichtbaar vuil, maar ook onzichtbare verontreinigingen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt.


Na het wassen van de auto gaan we verder met het reinigen van de velgen en wielkasten. Deze gebieden zijn vaak verzamelplaatsen voor remstof, modder en ander vuil dat zich moeilijk laat verwijderen. Onze specialisten gebruiken professionele reinigingsmiddelen en technieken om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen en uw velgen weer te laten stralen.


Vervolgens richten we onze aandacht op de ramen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Schone ramen zijn essentieel voor een goed zicht en een nette uitstraling van uw auto. Onze grondige reiniging zorgt ervoor dat uw autoruiten helder en streepvrij zijn, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid en uitstraling van uw voertuig.


Het hoogtepunt van het Protection Detail-pakket is de behandeling van de laklaag met een duurzame wax. Deze wax vormt een beschermende barrière tegen allerlei invloeden van buitenaf, zoals vuil, insecten, vogelpoep, UV-straling en meer. Bovendien zorgt de wax voor een diepe glans en een zijdezacht oppervlak dat water afstoot en vuil tegenhoudt.

Naast deze essentiële stappen bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals het verwijderen van stickers en logo's, het reinigen van de motorkap en het behandelen van cabriodaken. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw auto te transformeren en te beschermen, zodat u kunt genieten van een blijvende glans en optimale veiligheid op de weg.


Het Protection Detail-pakket is niet alleen een investering in de uitstraling van uw auto, maar ook in de bescherming ervan op de lange termijn. Door regelmatig onderhoud te plegen, behoudt uw auto zijn waarde en blijft hij er als nieuw uitzien, jaar na jaar.

Wat kost het?

De kosten voor onze Protection Detailing-service variëren afhankelijk van de grootte en het type voertuig. Hier zijn onze startprijzen, inclusief btw:


  • Mini en Economy klasse vanaf €175,00
  • Compacte en Midden Klasse vanaf €195,00
  • Hogere midden en Top Klasse vanaf €210,00


Voor voertuigen zoals 4x4, SUV's en bedrijfsbussen bieden we op aanvraag aangepaste prijzen.


Eventueel extra werk wordt altijd vooraf met u besproken, zodat u volledig op de hoogte bent van de kosten. Bij Driven2Shine streven we naar transparantie en klanttevredenheid, zodat u met een gerust hart uw auto aan ons kunt toevertrouwen.

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?