Doffe Koplamp Restauratie

Driven2Shine Doffe Koplamp Restauratie

Koplamp Restauratie

Doffe lampen of slecht zicht?

Heeft u te maken met een loslatende coating op uw koplampen, wat resulteert in een verstoorde lichtopbrengst en mogelijk problemen bij de APK-keuring? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor u: professioneel schuren en polijsten van uw kunststof koplampen.

Vervangen of restaureren?

Het vervangen van een volledige koplampunit bij de dealer, of het zelf uitvoeren van deze taak, kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen, soms oplopend tot enkele honderden euro's per unit. Gelukkig bieden wij een kosteneffectief alternatief. Met onze machinale en handmatige verwijdering van de loslatende coating, wordt het oppervlak van uw koplampen weer net zo glad en helder als een spiegel. Zo kunt u met een gerust hart door de APK-keuring komen.


Het is belangrijk op te merken dat wij ons specifiek richten op kunststof koplampen. Helaas kunnen we geen behandeling uitvoeren op glazen units, omdat glas te hard is om te schuren en te polijsten.

Wat kost het?

Na onze behandeling zullen uw koplampen weer optimaal presteren, met een helder en onbelemmerd lichtbeeld. Ons doel is om uw voertuig snel en efficiënt weer veilig de weg op te krijgen.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw koplampen weer in topconditie te brengen! De prijs per koplamp bedraagt slechts € 50,00, inclusief een nieuwe laag coating.

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?