Workshop Praktijk training Autopoetsen en Detailen

Driven2Shine Workshop Praktijk Training Autopoetsen en Detailen

Workshop Praktijk training Autopoetsen en Detailen

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is ontworpen voor autoliefhebbers die willen leren hoe ze hun eigen auto professioneel kunnen poetsen (detailen) en polijsten, of die hun bestaande vaardigheden op dit gebied willen uitbreiden. Of je nu een beginner bent zonder voorkennis of een ervaren autopoetser die zijn technieken wil verfijnen, deze training biedt een op maat gemaakte 1-op-1 praktijkervaring. Er zijn geen andere deelnemers aanwezig, alleen jij en de experts van Driven2Shine. Door de persoonlijke aandacht en begeleiding krijg je de kans om alle aspecten van het autopoetsen onder de knie te krijgen.

Wat omvat de praktijk training detailen en polijsten?

Deze uitgebreide training behandelt een breed scala aan onderwerpen en technieken, waaronder:


 • Reinigen van de velgen: Leer hoe je velgen grondig en effectief kunt reinigen voor een showroom-achtige uitstraling.
 • Wassen en foamen van de auto: Ontdek de juiste technieken voor het wassen en schuimen van je auto om vuil en verontreinigingen veilig te verwijderen.
 • Drogen, kleien en afplakken: Leer de stappen voor het zorgvuldig drogen, kleien en afplakken van verschillende oppervlakken om ze voor te bereiden op het poetsproces.
 • Excentrisch (voor beginners) en roterend polijsten (geavanceerd): Oefen met zowel beginner- als geavanceerde polijsttechnieken om krassen te verwijderen en een hoogglansafwerking te bereiken.
 • Verschillende soorten lakbescherming: Ontdek de verschillende opties voor het beschermen van de lak van je auto tegen weersinvloeden en vervuiling.
 • Behandeling van ongelakte delen (trims): Leer hoe je kunststof en rubberen delen kunt reinigen en beschermen voor een duurzaam resultaat.
 • Streeploos reinigen van de ruiten: Verkrijg de vaardigheden om streeploos en kristalhelder glas te bereiken voor een optimale rijervaring.
 • Reinigen van het interieur: Ontdek hoe je het interieur van je auto grondig kunt reinigen en verfrissen voor een comfortabele en schone omgeving.
 • Reinigen en voeden van kunststof delen en leer: Leer hoe je kunststof oppervlakken en lederen bekleding kunt reinigen, voeden en beschermen om ze in topconditie te houden.
 • Praktijkoefeningen op uw eigen auto: Pas de geleerde technieken direct toe op je eigen auto onder deskundige begeleiding om zo een hands-on ervaring te krijgen.


Deze praktijktraining biedt niet alleen een uitgebreid overzicht van autopoetsen en polijsten, maar biedt ook een waardevolle kans om je vaardigheden te verbeteren en vertrouwen op te bouwen. Met een focus op praktijk en individuele instructie ben je verzekerd van een leerzame en lonende ervaring.

Wat zijn de voordelen van deze training?

 • Persoonlijke aandacht: Doordat deze training één-op-één is, krijg je volledige aandacht van de instructeur en kun je al je vragen stellen.
 • Praktijkgericht: Je past de geleerde technieken direct toe op je eigen auto, wat zorgt voor een directe en praktische leerervaring.
 • Professionele begeleiding: De instructeurs van Driven2Shine zijn ervaren professionals op het gebied van autopoetsen en polijsten en zullen je stap voor stap begeleiden.
 • Uitgebreid curriculum: De training omvat alle aspecten van autopoetsen en polijsten, van het reinigen van velgen tot het voeden van leer, waardoor je een alomvattende kennis opdoet.
 • Inclusieve voorzieningen: De kosten van de training zijn inclusief lunch, snacks, drankjes en alle benodigde materialen, waardoor je je volledig kunt concentreren op het leren.

Wanneer vindt deze training plaats?

De training duurt een volledige dag, van 8:30 uur tot ongeveer 17:00 uur. Neem contact op met Driven2Shine om een geschikte datum te plannen die voor jou werkt. We houden ook rekening houden met eventuele speciale verzoeken die u hebt.


De kosten voor deze volledige dag training zijn € 249,95 per persoon. Wilt u met 2 personen komen neem even contact op voor de mogelijkheden.


Kortom, als u uw autopoetsvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen of wilt leren hoe u uw auto professioneel kunt poetsen en polijsten, dan is deze training de perfecte kans voor u. Met praktische ervaring, professionele begeleiding en een uitgebreid curriculum ben je op weg naar een glanzende en stralende auto in no-time!

Addres

Doormanstraat 19, 6852AJ

Huissen, Nederland

Werk Uren

Maandag t/m Vrijdag: 8:30 - 17:00

Weekend: 10:00 - 16:00

Email Addres

info@driven2shine.eu

Telefoon Nummers

+31 (0) 26 30 200 30

+31 (0) 6 815 400 40

We horen graag van u!

Chat openen
Stuur ons een whatsapp bericht.
WhatsApp naar Driven2Shine
Goedendag, Hoe kunnen we u helpen?